Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Contact
Mail ons

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Baby Born Girl 43 cm
Baby Born 32 cm
Baby Born Boy 43 cm
Baby Annabell 46 cm
Chou Chou 48 cm
Kadootjes

Volg ons op Facebook 


Poppig poppenkleding - Uitleg

Het winkelen bij Poppig gaat erg makkelijk. Je maakt een keuze uit één van onze afdelingen (links in je scherm). In de betreffende afdeling staan de artikelen met afbeelding, omschrijving en prijs vermeld. Wanneer je een artikel wilt kopen, dan klik je op de knop “Bestellen”. Elke keer als je een artikel hebt besteld, krijg je een overzicht van de totale bestelling. In dit overzicht kun je de bestelling nog aanpassen en/of annuleren. Dit overzicht is ook te bereiken via de knop “Bestelling bekijken” rechts bovenin het menu.

Klaar met winkelen? Dan klik je op de knop “Bestelling verzenden”. In dit overzicht kun je kiezen voor de gewenste verzendmethode. Vul vervolgens je naam, adres en e-mailgegevens in. Alleen dan wordt je bestelling door ons ontvangen.

Door nogmaals onderin op de knop “Bestelling verzenden” te klikken wordt de bestelling definitief. Door de bestelling definitief te maken, verklaar je onze voorwaarden op onze site gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de bestelling. Wij streven ernaar om na ontvangst van de betaling de bestelling binnen 5 dagen te verzenden.

Kadoservice
Natuurlijk is het mogelijk om je bestelling als kado met persoonlijke gelukswensen te laten bezorgen. Geef dan tijdens de bestelling bij “Eventuele opmerkingen” het volgende op:

- om welke artikelen gaat het?
- welke tekst op wenskaartje?
- wat is het afleveradres?

Alle kado’s worden uiteraard leuk ingepakt geleverd.


Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap