Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Contact
Mail ons

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Baby Born Girl 43 cm
Baby Born 32 cm
Baby Born Boy 43 cm
Baby Annabell 46 cm
Chou Chou 48 cm
Kadootjes

Volg ons op Facebook 


Poppig poppenkleding - Voorwaarden

Algemeen
De onderstaande verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden gelden voor alle levering en diensten van de webshop Poppig. Door te bestellen bij Poppig, verklaar je daarmee meteen dat je akkoord gaat met de bepalingen in deze voorwaarden. Prijzen zijn in euro's, incl. BTW en excl. verzendkosten.

Bestellen en betalen
Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestigings-email met het besteloverzicht, bank- girorekening en het totaalbedrag inclusief portokosten. De bestelling wordt pas verstuurd als Poppig de betaling binnen heeft. De betaling kan worden voldaan middels overschrijving via bank of girorekening. De betaling dient binnen 5 werkdagen na de besteldatum volledig te worden voldaan, waarna wij streven dat de bestelling binnen vijf dagen ter bezorging via TNT Post wordt aangeboden. Alle bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst.

Leveren
Poppig is niet aansprakelijk voor het niet op tijd bezorgen, verlies of beschadiging door het postbedrijf. De reservering vervalt als de betaling niet binnen het termijn van 5 dagen is voldaan. Afhankelijk van het aantal artikelen wordt je bestelling in een envelop of pakket verpakt. De tarieven verschillen van 1,92 tot 3,84 Bij pakketpost (meerdere setjes of bijvoorbeeld van zwaardere stof) komen de verzendkosten kosten op 6,95.

Retourneren en ruilen
Poppig staat voor kwaliteit. Mocht je desondanks toch niet tevreden zijn met het product, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten terug sturen. Alle retouren dienen vooraf eerst aangemeld te worden per mail. Producten die gedragen, handmatig veranderd of gewassen zijn kunnen niet worden geretourneerd. Ook dient het product in originele staat en verpakking te worden geretourneerd. Na ontvangst zal het bedrag binnen 30 dagen worden terug gestort op je rekening. Poppig retourneert geen verzend- en of verpakkingskosten. Poppig behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel is gedragen, gebruikt, is beschadigd of niet in de originele staat is terug gezonden. Dit geldt ook voor goederen die niet binnen 14 dagen zijn terug gestuurd.

Aansprakelijkheid
Informatie op de site van Poppig is zorgvuldig samengesteld en weergegeven. Poppig kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie onvolledig of niet juist zijn weergegeven. Poppig is hiervoor niet aansprakelijk. Zouden zich fouten voordoen dan zal Poppig alles in werking stellen dit zo snel mogelijk te herstellen. Poppig kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen tussen de digitale afbeeldingen en het uiteindelijke product ten gevolgen van beeldschermkwaliteit.

Klachten
Heb je een klacht of misschien wel een suggestie, stuur ons dan een e-mail: poppig@live.nl Iedere klacht wordt serieus behandeld. Wij willen alleen maar tevreden klanten.Suggesties zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Overmacht
Poppig is niet aansprakelijk voor hinder ten gevolge van overmacht. Hieronder wordt verstaan transportstagnatie en bedrijfsstoring bij Poppig. In geval van overmacht heeft Poppig het recht de bestelling op te schorten of zonodig de overeenkomst te ontbinden. Hierover wordt u dan schriftelijk ingelicht. Poppig is niet verplicht tot het betalen van enige schadevergoeding.

Copyright
Deze website is in zijn geheel auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten zijn voorbehouden aan Poppig.


Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap